Anbefal denne sidePrint denne side

Musik

Lars Borup er uddannet på violin, valdhorn og guitar.

Er i dag primært elbassist og guitarist og har netop debuteret med betjening af nålestøjsmaskine på store scene i Musikhuset, Århus

Medlem af Dansk Musiker Forbund. DMF

I 1960'erne medlem af adskillige nordjyske rock, pop og danseorkestre. Første professionelle job 1964. Fra 1968 medlem af flere københavnske orkestre bl.a. Melvis and His Gentlemen.

I mange år aktiv i amatørmusik bl.a. som medlem af symfoni-orkesteret Euphrosyne (København) og harmoniorkesteret Tonica (Århus). Har siddet i bestyrelsen i begge orkestre.

Var med fra starten på Tunø Festival. I 10 år formand for festivalens musikudvalg. Har i en årrække været musikbooker og musikansvarlig for Boblen i Århus Festuge.

Har gennem en årrække været brugt som tilrettelægger og konferencier i forbindelse med arrangementer i Musikhuset, Århus, Ridehuset og Kongreshuset.

1983-2008: bassist i orkesteret Mac P'sens.

I dag medlem af:

De Eviggrønne
Jazzstandards, swing, evergreens og andre ørehængere. Orkesteret findes både som trio, kvartet og kvintet.
Læs mere om De Eviggrønne - pdf.

Hjorting Jam
Stribevis af klassikere fra dansktoppens guldalder serveres til fest, som den levende jukeboks og som storytelleraftener.
Læs mere om Hjorting Jam - pdf.

Men In Black Band
Elvis, Beatles, Stones, Gasolin, John Denver, John Fogerty og mange flere. Kort sagt solid rock og kendte pophits fra flere årtier.
Læs mere om Men In Black Band - pdf.

- samt indhopper i en række andre sammenhænge

Har et stort netværk blandt både danske og udenlandske musikere og orkestre i mange forskellige genrer og bliver ofte brugt til at skaffe musik til forskellige arrangementer.

Sidst opdateret: 09.12.2008 - 04:25

 

 

FORSIDE JOURNALISTIK KOMMUNIKATION TEKSTPRODUKTION FJERNUNDERVISNING INTERNATIONALE OPGAVER MUSIK   MUSIKARRANGEMENTER CURRICULUM VITAE REFERENCER
Se flere produktioner fra HGwebpro.dk
Lars Borup
Nørre Allé 81 C
DK-8000 Århus C
+45 2021 9051

www.lars-borup.dk